Libochovice - podzim 2009

03.10.2009 18:10

Podzimní vydání Kobra Kai soustředění tentokrát změnilo lokalitu a vypravilo se do libých Libochovic u Lovosic. Hostitelem byl Giorgio Zloun Weiss a za tohle soustředění by zasloužil metál!

Při pátečním odpoledni se český freestyle vykopal z Prahy a vyjel vstříc fotbalovému hřišti a největšímu jamu od Berlina. Nechyběla muzika a všichni se vrhli vstříc diskům.

Večer nás čekala domácí večere od paní Zlounové, která se zhostila úkolu nám vařit. Klobouk dolů před ní, že se vůbec nabídla a byla celou dobu na nás milá, i když se potřebovala učit a my dělali bordel jak na lesy. Celý víkend se o naši grupu starala jako o vlastní a její menu bylo bezchybné.

Po uvítacím přípitku hlavně na brokolici, která se vrátila z Keni, odvážlivci z Kobra Kai vyrazili do víru velkoměsta. Nakonec jsme zaparkovali v diskotéce přímo naproti domovu, kde jsme ovládli danceflooru i tu tyč na podiu. Ráno bylo velice kruté (a to ještě někdo stihnul v noci rozflákat žárovku). Hlavně pod stolkem u televize? Někdo se pak na jam ani nedostavil.

Po sobotním rozcvičovacím jamu přišel výborný oběd a pak jako překvapení Mistrovství České republiky v podobě Hat tournamentu. Nejenom, že jsme se dozvěděli, kdo je nejlepší, ale jako vždy jsme své malé turnaje využili k naučení se "judgeovat".

Do čtyřčlenného finále se bohužel neprobojoval pan domácí s Maxem kvůli ulomenému nehtu. na čtvrtém místě však skončil náš nejnadějnější Mix pár Iwa s Atrýskem. Iwa nadiktovala přísné tempo a potvrdila povstávající holčičí revoluci. Na třetím, tedy bronzovém, místě skončila Káťa s Irčou s nejlepší execution dne! Třetí místo jen potvrzuje, že český dívčí freestyle je silný už teď a přislibuje ty pekla do budoucnosti.

Na druhém místě se umístil counter vs. clock v podobě Mahony - Hóša. Souboj o první místo byl těsný a jak Mahonyho jumping gitis tak i Kubovy scarecrow si asi pamatujeme všichni. Pak však přišlo peklo na zemi! Laciferovi byl vylosován Braník a je jen škoda, že jejich rutinu nemáme natočenou. Zasloužené první místo (to bylo stejně jasný).

Je doplňme, že nikdo nehrál na normální muziku. Zněly pecky pouze jako Pevnost Boyard či Kalinka.

Po vynikající večeři jsme se zoufale snažili najít putyku, nicméně nakonec byla Kobra kai donucena strávit další večer na místní piškotéce, avšak po tvrdém odmítání dalšího hitu od Michala Davida se rozjela minimalistická zábava v baráku. Noja usnul u repráků. Druhý den po abnormální snídani a obědu následovala série windjamů nebo spíše vynd-jamů (rozuměj od slova vyndaný).

Po půl páté jsme se radši rozhodli to zabalit, než si uříznout ostudu. Avšak každý jednotlivý účastník odjížděl s úsměvem na tváři. PROTOŽE TOHLE BYLO TO NEJLEPŠÍ SOUSTŘEDĚNÍ NA SVĚTĚ, ZLOUNE!

Účastníci:
Men: Zloun, Noja, Laci, Mahony, Atry, Max, Hóša, Bls, Mystickej, Kolega,

Ladies: Alča, Ali, sestry Čahojovic, Zuzka, Irča, Iwa, Káťa, Lucka
+ paní Zlounová a paní Weissová!

Speciální cena za nejlegendárnější soustředění: rodina Weissových + Martina!

Spirit of the lame: Lucka Plevová