Hlasujte pro Freestyle frisbee na Evropě 2!

23.05.2011 14:48

Na webových stránkách Evropy 2 nyní probíhá "videobattle" o nejlepší outdoorový freestyle sport. Hlasovat můžete pro footbag, freestyle football, freestyle frisbee a "YO-BE", což je podivná kombinace yoya a frisbeečka. A právě toto YO-BE můžete vyhrát když budete v pořadí 400. hlasující. Nicméně zajímavější než soutěž jsou samotná videa. Footbag a football zastupují super videjka z české dílny. Zvláště to fotbalové je originální a stojí za shlédnutí. Za freestyle frisbee tu najdeme perfektní video washingtonského týmu The Wizards (Ted Oberhaus, John Dwork, Chris Ryan). Američtí mistři v něm předvádí perfektně secvičenou rutinu, která je složená s akrobatických i technicky náročných triků. Video ja navíc dobře sestříháno a zkrátka se na něj dobře dívá. Časem se rozhodně objeví i v naší rubrice Legendární videa. V posledím videu pak český yoyer Vašek Kroutil předvádí, jak se dá kroutit s novým hybridem YO-BE. Co na tento "sport" říkáte? Podělete se s námi v diskuzi pod článkem...

Soutěž a jednotlivá videa naleznete ZDE. Hlasovat můžete do 5.6. 

Co říkáte na YO-BE?

jobí

atry 23.05.2011
..jobí sem v ruce zatim neměl, ale nepředpokládám, že by mě to na nějak dlouho chytlo, pokud bych se k tomu někdy dostal..ale člověk nikdá neví..

..trošku alarmujcí, že na slavné evorpě 2 prezentujou 4 sporty a 3 z nich maj videa s českejma floutkama..jen k frisbeečku prsknou mistry, co dávaj vostře, ale do naší zemičky asi eště nikdy nezavítali..
..navíc ta jejich rutina, ač dávaj sebevětší pekla, je tak zvlaštně "modroústřicově" sestříhaná :)

yo-be

bLs 23.05.2011
tak dneska sme si na vyšáku pohráli s yo-be a díru do světa to asi neudělá :)

Přidat nový příspěvek